Summa sidvisningar

onsdag 15 september 2010

Nu hon på G igen



Dax att göra något bra i Borlänge stad
Jag och bästaste Elin A satt och pratade om hur hemskt vi tycker att det är i Borlänge. Vad finns det att göra för våra ungdomar. Dom lägger ner fritidgårdar för det finns inga pengar. Men nog "finns" det pengar till att bygga värsta storstan i denna lilla bruksstad. Varför prioriteras inte ungdomarna för. Är det inte bra att dom får känna att dom betyder något. Finns det ställen där dom kan vara på, så tror jag att så mycket skulle kunna förändras. Man behöver känna att någon bryr sig. Dagens samhälle är så sjukt tufft.
Så nu jäklar, nu finns det en sida på Face där man kan anmäla sig och visa att en skatepark behövs. Andra städer runt om Borlänge kan minsann kosta på ungdomarna, men Borlänge är inte känt för det. Nä bättre att lägga pengarna på behandlingar och dylikt. Halli lå ja.. Nu är det baske mig nog. Nu måste även kommunen börja ta sitt ansvar.
ungdomar hänger nere vid Liljekvitska parken, och det är ju snyggt. Där kan dom ju kolla in hur våra A-lagare dricker öl och intar diverse andra substanser. Sen hänger dom vid Mc Donalds. Nä... Det känns inte riktigt som att det är där man vill se sitt barn när tiden är inne.Så nu kör vi, och ser hur det går. Man kan ju alltid försöka. Kan inte bli annat än ett NEJ.. fast då blir vi nog bra sura, och kämpar vidare för ungdomarna i Borlänge stad. Vad tycker du?? tror du att detta kan vara något att kämpa för. 

Stor kram från Vivi       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar