Summa sidvisningar

fredag 10 februari 2012

Me ..me..me

Nu ska jag berätta en liten saga!

Det var en gång en tjej som vi kan kalla för AS, hon jobbar på en restaurang. Detta Asét har i sitt huvud fått ett dilerium. Hon tror med fullaste allvar att hon är en lojal medarbetare och nu även någon som kysser chefens rumpa otroligt bra.

Detta ASét anklagar sina fd medarbetare för stöld. . Så hon skvallrar om saker om andra och själv lossas som att hon inget gjort.

Men nu är det så att det lilla ASét själv har stulit från sitt jobb, både mat, material och vin... till sin väninna har hon gett bort 50st matlådor och lock, och diverse andra saker. Det inte det lilla ASét vet om är att om jag tagit hem diskmedel har pengar ALLTID hamnat i kassan. Inte svårt att kunna se med tanke på att det blir då + i kassan. Eller iallafall inslaget på övrigt eller kaffe.

Det lilla ASét är någon jag tycker synd om, någon som är så svag och beskyller andra människor för att själv rädda kvar sitt eget skinn.
Det lilla ASét har åtskilliga gånger kommit försent till jobbet, drar ut på tiden för att få mer timmar. Stjäl, pratar så otroligt mycket skit om chefen. Men ändå tror hon är bäst!! Vad gör man åt dessa människor??

Denna lilla historia om ASét är en total sanning om någon människa det är så synd om. Jag förstår gott och väl att denna person har svårt att sova.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar