Summa sidvisningar

lördag 29 januari 2011

Ny är det dax

Lägenheten ligger ute på annons på Blocket. Hörde av min älskade granne Eva att en mäklare hade varit i en annan lght i huset och priset på den låg på utgångs summan 525 000:- helt sjukt. Men inom mig tänds en stor förhoppning, vem vet... kanske min är värd en bra summa med.

Livet förövrigt är helt kanon. Saker börjar att lösa sig, man ser ljuset i tunneln. Jag och kärleken har varit och tittat på en ny stor lght så vi alla 6 får plats. Vi har tackat ja och snart bär det iväg mot Kvarnsveden. Kommer bli bra för våra bojs. På måndag är det dax att åka och titta på ett nytt sommar jobb, det känns oxå så spännande.
Den dystra biten nu är BILEN... min Kay är så tröttsam, ena felet efter det andra.. suck suck och djup suck...åh vad jag önskar mig en ny bil. Förlåt mig Kay, men du är lite dyr i drift du din rackare.
Något jag känner att jag saknar är ff pengar men får förhoppningsvis det bättre bara vi får slå våra hem ihop. Ta bort lånet på den här lght och slippa känna ångest varje månad.

Jag är ju även med i en förening som heter Barnens dag i Borlänge. Och vi har kris. Önskar att fler ville vara med att jobba ideelt, vi samlar in pengar till Falu lasarett till barn avdelningen, Iva har vi köpt in nallar till barnen m.m.
Eftersom man inte får betalt för att göra saker i föreningen så är bara tanken på  att veta att barnen får något annat att tänka på än sin sjukdom den största tacken man kan få. Men vi är för tok för få som är med och jobbar. Vi har loppisar på sommaren och vintern, Barnens dagståget som går igenom Borlänges gator. Man kan gå in på Facebook på barnens dags sida där och kika på foton.
Så känner du för att du kanske vill hjälpa till, hör av dig antingen här eller på min face sida.


All kärlek och håll tummarna för att lägenheten blir såld

Tjohhooo på dig min skatt

Kram från Viveka

2 kommentarer:

  1. Hej finaste Viveka. Först vill jag säg grattis till det kommande sambo-skapet och kärlekslyckan :-) Sedan undrar jag om jag på något sätt kan hjälpa till med att engagera folk till Lasarettet i Falun?

    Stor kram och kärlek

    /Hannah

    SvaraRadera
  2. Det vi gör är ju att köpa in nallar till Iva, leksaker till lekterapin. Vi har fyllt terapin med tv, spel, leksaker m,m
    Du kan ju gå in på våran hemsida på www.barnensdag.w.se och hoppas du hittar lite intressant läsning där. Jag vet inte riktigt hur du ska hjälpa till. Men jag ska fundera ut något. Du är väl för go du hjärtat.
    Och du ska veta att jag är så nyfiken på dina vagnar och sånt. Inte för jag själv ska ha smått. Men det skulle vara intressant att se vad ni har att erbjuda.
    Stor kram på dig och en massa kärlek. Och du, Tack för grattiset. Det känns så bra och snart blir jag ju 39 oxå. Japp livet leker och levs.
    Kram kram

    SvaraRadera