Summa sidvisningar

fredag 31 december 2010

Nu jäklar ä det dax!

Gott nytt härligt år på dej du underbara människa
Nu är det dax igen, förväntningarna är höga och nyfikenheten är stor. Jag pratar om imorgon då det är 2011. Det är så läckert med ett nytt år!! Man har liksom inte en aning om vad som ska hända, hur det kommer att bli. Så busigt underbart. Jag liksom bara ÄLSKAR nyår. Finns ju 365 dagar som man ska fylla upp. Och som vanligt hoppas jag på det bästa.

Så nu sitter man här och fnular på vad det är jag ska göra nästa år, vilka utmaningar och vad jag vill förbättra med mig själv. Jag vet då några saker jag måste, då menar jag MÅSTE göra. Sluta röka, och börja ta hand om mig bättre. Har varit inne i en latmask svacka länge nog nu.
Jag skriver ner mig to doo lista här:

*Träna och röra på mig
*Sluta röka
*Ha ett bra jobb
*Göra saker med min härliga nya familj
*Vårda kärleken
*Spara ut håret
*Hitta ett bo till oss alla sex
*Sluta vara rädd för impulsiva saker
*Våga leva och busa
*Vårda mina relationer till mina vänner
*Resa
*Skaffa vovve
*Fortsätta vara en bra mammi

Du ser, man behöver inte försöka uppnå svåra mål. Men det är baske mig skönt att ha några riktlinjer man vill komma till. Jo, jag ska börja VV:a oxå. Ska dit nästa vecka och skriva in mig. Så nu kommer du få vara med i min Viktväktar period. Kan bli jobbigt, kan bli roligt. Men det kan vara bra att veta att du är här och har koll på mig..hehe..

Må nu bäst vackra fina du, och kom i håg.. lova inget vid tolv slaget.. Ge dig själv en kram och säg att du är underbar istället. Det håller längre än ett nyårs löfte ;)

                                                                Stor kram från mig till dig                                                            

1 kommentar: