Summa sidvisningar

måndag 20 december 2010

Jul och förhoppningar

Så här juligt är det där jag ska fira jul i år.. Dagarna går fort nu och förväntningarna är nog SÅ stora hos alla barn. Jag vet att den här julen kommer bli härlig och mysig. Min älskade M har jobbat som en tok nu under december, kommer knappt ihåg hur han ser ut!! :)
Men är man kock så är man.. Jag har kommit på att det är inte så bra för mig att han är så sjukt bra på att laga mat... Min våg påminner mig dagligen om att STOP..sluta ät!!!  Men efter nyår är det Viktväktarna som gäller för mig. För det här går inte.

Jag liksom älskar nyår, för varje år gör jag min lisa vad jag ska uträtta under året, sen är det kul att se om man gjort något eller ej..
I år hade jag dessa punkter
*Bra roligt arbete               Not
*Kärlek och trygghet..       Japp
*Träna...                            Hm...till och från, mest från..
*Må bra, harmonisk..         Japp
*Glad och positiv....           Japp
Bra mamma..                     Japp
Göra saker med min son... Japp

Så nog får jag känna mig nöjd allt. Man behöver inte göra så stora saker, men saker man känner själv att detta vill jag uppnå. Då tynger det inte heller ner en..

Vi firar julen den 23:e.. ska bli så busigt roligt att tjuvstarta.. Min M tänkte att vi skulle ha haft Kalles jul på dvd så vi kan lossas att det är den 24:e...skratt.. Ja, varför inte..det är ju tradition ju med Kalle och hans vänner.
Varför vi firar den 23:e är att barnen ska slippa åka hit och dit till alla mammor, pappor, farmor, farfar, moster, morbror...m.m.

Så ha en underbar vecka nu och du...Andas och njut av livet. För du är här och nu.
Kärlek från Viveka

2 kommentarer:

  1. Bäjb !!
    Viktväktarna..
    Säg till så hakar jag på!

    Kram o god Jul.

    SvaraRadera
  2. God Jul på dig underbara du.
    Vi firar också den 23:e men det är för att jag jobbar hela julafton, juldagen, annadagjul osv.

    Puss puss på dig!

    SvaraRadera